top of page

Jo Beau Hakselaar

 

Vanaf de eerste ontwerptekeningen was het duidelijk; de Jo Beau® hakselaar zou de houtsnippers krachtig omhoog kunnen uitblazen om het de gebruiker zo winstgevend en ergonomisch mogelijk te maken. Door zijn unieke trommeltechnologie is Jo Beau® erin geslaagd een gamma compacte, professionele hakselaars op de markt te brengen die de wensen van de gebruiker inlossen. Verschillende versies zijn verkrijgbaar: benzine, elektisch, cardan of hydraulisch aangedreven.


De messen, waarvan de kenmerken uniek zijn, worden in eigen huis vervaardigd. Hierdoor kunnen we de klant permanente kwaliteit aanbieden. De Jo Beau® hakselaars zijn nog steeds koploper in verwerksnelheid in hun categorie, wat enkel in de smaak kan vallen van degene die Jo Beau® in huis haalt.

 

Door zijn innovatieve ingesteldheid brengt Jo Beau® elk jaar nieuwigheden uit in zijn gamma, zoals de unieke V460
verticuteermachine die uitgerust is met de -door Jo Beau®- gepatenteerde Greenknives® -verticuteermessen.
Deze revolutionaire Greenknives® garanderen een werktijd van 400 werkuren wat een onwaarschijnlijk lange levensduur betekend.
Het is niet meer nodig de messenas te demonteren om de messen te vervangen.
De Greenknives® zijn op vele professionele merken verticuteermachines monteerbaar. Ze bestaan in vaste en losse versies.
Onze doelstelling is steeds eenvoudige, kwalitatieve en onderhoudsvriendelijke machines aan de klant voor te stellen.

Adviesprijzen incl btw, neem contact op voor de lopende promo's en prijzen

bottom of page