Jo Beau Hakselaar

 

Vanaf de eerste ontwerptekeningen was het duidelijk; de Jo Beau® hakselaar zou de houtsnippers krachtig omhoog kunnen uitblazen om het de gebruiker zo winstgevend en ergonomisch mogelijk te maken. Door zijn unieke trommeltechnologie is Jo Beau® erin geslaagd een gamma compacte, professionele hakselaars op de markt te brengen die de wensen van de gebruiker inlossen. Verschillende versies zijn verkrijgbaar: benzine, elektisch, cardan of hydraulisch aangedreven.


De messen, waarvan de kenmerken uniek zijn, worden in eigen huis vervaardigd. Hierdoor kunnen we de klant permanente kwaliteit aanbieden. De Jo Beau® hakselaars zijn nog steeds koploper in verwerksnelheid in hun categorie, wat enkel in de smaak kan vallen van degene die Jo Beau® in huis haalt.

 

Door zijn innovatieve ingesteldheid brengt Jo Beau® elk jaar nieuwigheden uit in zijn gamma, zoals de unieke V460
verticuteermachine die uitgerust is met de -door Jo Beau®- gepatenteerde Greenknives® -verticuteermessen.
Deze revolutionaire Greenknives® garanderen een werktijd van 400 werkuren wat een onwaarschijnlijk lange levensduur betekend.
Het is niet meer nodig de messenas te demonteren om de messen te vervangen.
De Greenknives® zijn op vele professionele merken verticuteermachines monteerbaar. Ze bestaan in vaste en losse versies.
Onze doelstelling is steeds eenvoudige, kwalitatieve en onderhoudsvriendelijke machines aan de klant voor te stellen.

  • Google Square
  • Twitter Square
  • facebook-square