top of page

Shindaiwa

 

Al meer dan 60 jaar, ontwerpt, ontwikkelt en produceert Yamabiko Shindaiwa producten met hoge prestaties en een uitmuntende kwaliteit.
Vanuit het bescheiden begin in Japan met een eenvoudige handgedragen sproeier, is Yamabiko uitgegroeid tot een technologische leider en Shindaiwa een gerespecteerd wereldmerk.

Door onze toewijding om enkel de beste kwaliteit te produceren, en de passie en trots om onze klanten te voorzien van de allerbeste producten, wordt Shindaiwa vandaag wereldwijd gewaardeerd door zowel professionele als particuliere gebruikers.
Alle Shindaiwa motoren zijn ontworpen met hetzelfde doel: kwaliteit met een optimale vermogen / gewicht verhouding.
Yamabiko doet geen concessies of tussenoplossing.
Om aan dit engagement te voldoen, wordt elke Shindaiwa motor gegoten en geproduceerd in Japan, waar kwaliteit en consistentie nauwlettend worden gecontroleerd.

Met Shindaiwa kiest u steeds voor een motor van professionele klasse, en investeert u in topgereedschap op lange termijn. Dit is Yamabiko’s belofte voor het merk Shindaiwa. Yamabiko en ook EuroGarden als importeur waarderen uw interesse in Shindaiwa. Van particulier tot bosbouwer, u kunt Shindaiwa producten kopen met het volste vertrouwen.

 

Klik op onderstaande afbeeldingen voor info en catalogusprijs!!

Adviesprijzen, neem contact op voor de lopende promo's en prijzen!

 

bottom of page