Wacker Neuson trilplaten

 

De trilplaten uit de WP-serie zijn bijzonder compacte apparaten, die zeer geschikt zijn voor de verdichting van asfalt en elementbestrating, maar voor de het verdichten van gemengde bodems op beperkte ruimte. Typische toepassingsgebieden zijn de tuin- en landschapsbouw en de wegenbouw. Daarvoor zorgt bijvoorbeeld de combinatie van de speciaal gevormde grondplaat en de stuurbeugel, die zo is gebouwd dat het apparaat bijzonder gemakkelijk kan worden gemanoeuvreerd. Daardoor kunt u de apparaten uit de WP-serie eenvoudig rond stenen en putdeksels sturen, maar ook langs stoepranden, straatgoten, vangrails en gebouwen.

 

De trilplaten uit de WPP-serie zijn de sterke professionals voor het verdichten van asfalt en elementbestrating, alsmede voor het verdichten van gemengde bodems met weinig bewegingsruimte. Dankzij de stevige constructie zijn ze zeer geschikt voor professionel en continu gebruik in de tuin- en landschapsbouw, alsmede voor de wegenbouw, bijvoorbeeld voor het verdichten van grindachtige zandbodems, straten en parkeerplaatsen. Met behulp van de ongeëvenaarde geïntegreerde transportrol kunnen de trilplaten uit de WPP-serie op de bouwplaats probleemloos en zonder grote inspanning naar de gewenste locatie worden verplaatst, zelfs op heet asfalt. De WPP-serie heeft een versie met en zonder watertank.

 

De voorwaarts lopende trilplaat DPS 1850H heeft met drie varianten een breed toepassingsspectrum voor zwaar continu gebruik op de bouwplaats. Dit is onder andere mogelijk door de dieselmotor met een hoog vermogensreserve, de slijtvaste grondplaat van gegoten bolgrafiet (GJS 700) en het onderhoudsvrije en belastbare onbalanslagers. Er is ook aan de gebruiker gedacht: de ergonomisch geplaatste gashendel en de trillingsgedempte en verstelbare stuurbeugel. De DPS 1850H is beschikbaar in de varianten Basic, Asphalt en Vario.

 

 

 

  • Google Square
  • Twitter Square
  • facebook-square